Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehirli şairlere teşekkür belgesi ödülü

Program Sonunda; Eskişehir Sanat Derneği Başkanı Şehabeddin Tosuner Üç Şaire; Ramazan Terzioğlu, Havva Tektaş, Faruk Uğur'a Teşekkür Belgesi Vererek Üç Şairi Ödüllendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2016 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2016 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirli şairlere teşekkür belgesi ödülü
Eskişehir Sanat Derneği tarafından Eskişehir Yunus Emre Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen ’üç şaire; üç şiir okuma’ etkinliğinde üç şair teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.
Eskişehir Sanat Derneği Başkanı Şehabeddin Tosuner, şiir etkinliğinin açılış konuşmasında; Eskişehir’in sanat ve kültürüne güzel bir vizyon kazandırdıklarını belirtti. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da yaptığı konuşmasında, ’’Şairlerimiz kendi yazdıkları şiirlerini okuyarak Eskişehir’in kültür ve sanatına canlılıklar katıyorlar. Eskişehir kültür ve sanat kentidir. Bu tür etkinliklere devamlı destek veriyorum’’ dedi.
Üç şair; Ramazan Terzioğlu, Havva Tektaş, Faruk Uğur kendi yazdıkları şiir kitabından şiirlerini sıra ile okudular ve şiirlerini davetlilerle paylaştılar. Davetliler, şairlerin her şiir okuyuşunda alkışlarını eksik etmediler. Ozanlardan Arif Çayır, Hamza Halaç, Ferhan Dağlar şairlerin şiirlerini sazlar eşliğinde türküler söyleyerek seslendirdiler.
Program sonunda Eskişehir Sanat Derneği Başkanı Şehabeddin Tosuner, Ramazan Terzioğlu, Havva Tektaş ve Faruk Uğur’a teşekkür belgesi vererek ödüllendirdi.
(İHA-MET-Y)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.