Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erbaa Belediyesi 11 yeni kurs açtı

Erbaa Belediyesi tarafından güz dönemine özel olarak açılan 11 yeni kursta 286 vatandaşa eğitim verilmeye başlandı.Tokat’ın Erbaa ilçesinde 2015 yılında belediye tarafından kurulan Erbaa Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarında (ESMEK) 2017...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2017 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2017 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erbaa Belediyesi 11 yeni kurs açtı

Erbaa Belediyesi tarafından güz dönemine özel olarak açılan 11 yeni kursta 286 vatandaşa eğitim verilmeye başlandı.

Tokat’ın Erbaa ilçesinde 2015 yılında belediye tarafından kurulan Erbaa Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarında (ESMEK) 2017 yılı güz dönemi kurslarında start Bugüne kadar yaklaşık 4 bin kursiyere hizmet veren ESMEK’te, 2017 güz döneminde; gitar, bağlama, engelliler için ahşap boyama, ney, işaret dili, yağlı boya resim, koro, çeyiz ürünleri gibi yeni açılan 11 kursta 286 vatandaş eğitim almaya başladı.

Belediyecilik anlayışlarının sadece fiziki hizmetlerle sınırlı kalmadığına dikkat çeken Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım,"Sosyokültürel alanda Erbaa’nın gelişmesine katkı sunmak amacıyla çalışıyoruz. Fiziki hizmetlerimizin yanında doğrudan bireylere ulaşacak projeler geliştiriyoruz. Bu projelerimizden biri de ESMEK. Elbette altyapı ve üst yapı hizmetlerimiz belediyeciliğin gereği. Ancak belediyelerin tek görevinin bu olduğunu düşünmüyoruz. Sonuç olarak yerelde en güçlü kurumların başında belediyeler gelir. Göreve gelmeden önce nasıl bir hizmet anlayışı içerisinde bulunacağımızı hemşerilerimize aktarmıştık. Bu ideallerimizi ESMEK gibi, Bilgi Evleri gibi projelerimizle teker teker hayata geçiriyoruz. Bu hizmetlerin devamı da gelecek inşallah" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.