Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelsiz bir dünya için çizecekler

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Engelsiz İzmir 2016 Uluslararası Kongresi kapsamında düzenlenen ’Engelleri Kaldıralım’ konulu uluslararası karikatür yarışmasına başvurular 14 Temmuz’da sona eriyor.Hazırlanan şartnameye göre,...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2016 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2016 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Engelsiz İzmir 2016 Uluslararası Kongresi kapsamında düzenlenen ’Engelleri Kaldıralım’ konulu uluslararası karikatür yarışmasına başvurular 14 Temmuz’da sona eriyor.
Hazırlanan şartnameye göre, yarışmaya gönderilen karikatürler daha önce yayınlanmış olabilecek ancak başka bir yarışmada ödül kazanmaması gerekiyor. Çizim tekniği serbest olan karikatürler renkli ya da siyah beyaz olabilecek. Gönderilen karikatürlerin en fazla A3 (29.7x42 cm) ebadında olması gerekiyor. Katılmak isteyenler http://www.engelsizizmir.org internet sitesinden yarışmanın şartnamesine ulaşarak, katılım formunu doldurabilecek.
Birinciye 8 bin TL
Yarışmaya başvurmak isteyenler İzmir Büyükşehir Belediyesi, Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı, Tanıtım Şube Müdürlüğü "Uluslararası Karikatür Yarışması" Cumhuriyet Bulvarı, No:1 35260 Konak-İzmir adresine eserlerini gönderebilecek. Yarışma sonucunda birinciye 8 bin TL, ikinciye 5 bin TL ve üçüncüye 3 bin TL verilecek. Üç adet mansiyonun tutarı ise bin TL olarak belirlendi. Yarışmanın jürisinde karikatüristler Yoshiaki Yokota, Musa Gümüş, Massoud Shojai Tabatabai, Eray Özbek, İzel Rozental ve Ömer Çam, İzmir Büyükşehir Belediyesi Tanıtım Şube Müdürlüğü Etkinlikler Şefi Betül Gündüz ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Tanıtım Şube Müdürlüğü Grafik Tasarımcı Özgür Saraçoğlu bulunuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.