Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelli sanatçıdan, ’Engelimi Sanatla Aşıyorum’ fotoğraf sergisi

Engelli sanatçı Mustafa Alper Kocabıyık, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel ’Engelimi Sanatla Aşıyorum’ isimli fotoğraf sergisi açtı. Aksu Belediyesi Fuaye Salonunda açılan serginin en özel karesi ise ’Toprak Ana’ rumuzuyla...

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2016 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Engelli sanatçı Mustafa Alper Kocabıyık, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel ’Engelimi Sanatla Aşıyorum’ isimli fotoğraf sergisi açtı. Aksu Belediyesi Fuaye Salonunda açılan serginin en özel karesi ise ’Toprak Ana’ rumuzuyla anneannesi Dürüye Öztürk’ün fotoğrafı oldu.
ATSO Güzel Sanatlar Lisesi mezunu engelli sanatçı Mustafa Alper Kocabıyık, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel ’Engelimi Sanatla Aşıyorum’ isimli fotoğraf sergisi açtı. Alper Kocabıyık’ın ilk resim öğretmeni Nevin Doman ve ATSO Güzel Sanatlar Lisesinden resim öğretmeni Necati Berdibek de özel öğrencilerini özel gününde yalnız bırakmazken, ATSO Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencisi arkadaşları da sürpriz yaparak sergide müzik ziyafeti verdi.
Aksu Çalkaya 75’inci Yıl Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Erol Aytar, Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerinin kendileri gibi engelli bir arkadaşlarının neler yapabileceğini göstermek için sergiye geldiklerini ifade ederek, "Ziyaret edelim, destek çıkalım istedik. Öğrencilerimiz de böyle arkadaşlarının neler yapabileceğini görsün istedik. Kendileri de yaparlar" dedi.
Sanatçı Alper Kocabıyık’ın ailesinin de hazır bulunduğu açılışa Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, MHP Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara, Aksu Belediyesi eski Başkanlarından Mehmet Cirit, Aksu Çalkaya 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Erol Aytar, Aksu İlkokulu Müdürü Cemal Ateş, Aksu Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Leman Soyan, Aksu Belediyesi Meclis Üyeleri ve sanatseverler katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.