Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emirdağ Dergisi’nin ’Gurbet’ konulu 32’nci sayısı yayınlandı

Emirdağlılar Vakfı Tarafından Hazırlanıp Yayınlanan Emirdağlılar Dergisi'nin 'gurbet' Konulu 32’nci Sayısı Eskişehir'de Okuyucuları İle Buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2016 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2016 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emirdağ Dergisi’nin ’Gurbet’ konulu 32’nci sayısı yayınlandı
Emirdağlılar Vakfı tarafından hazırlanıp yayınlanan Emirdağlılar Dergisinin ’Gurbet’ konulu 32’nci sayısı Eskişehir’de okuyucuları ile buluştu.
Eskişehir’de bulunan Emirdağlılar Vakfı Başkanı Murat Kahya, Emirdağ Dergisinin ’Gurbet’ içerikli 32’nci sayısının geniş kapsamlı olarak ele alındığını belirtti. Kahya, “Yayınlanan Emirdağ Dergisini, Eskişehir’de bulunan Emirdağlılara ve Emirdağ’daki vatandaşlara dağıtımını yaptık. Ayrıca Türkiye’nin muhtelif şehirlerinde ikamet eden Emirdağlılara, dergimizi posta ile gönderdik. Dergimiz, 97 sayfa olup, birinci hamur kağıda basımı yapıldı. Dergimizde, Emirdağlı olan üniversitedeki akademisyenler, Emirdağlı şairler, yazarlar Emirdağ’ın kültürünü, sosyal etkinliklerini, gurbeti ve Emirdağ’dan yurt dışına göçü yazarak dile getirdiler. Okuyucuya hitap eden geniş kapsamlı bir Emirdağ Dergisi hazırladık. Bu sayımızın temasını, ’Gurbet’ olarak belirledik. Emirdağlıların gurbeti yıllardır en yoğun şekliyle yaşadığının farkındayız. Gurbeti yaşadıkça güçlenen Emirdağlıların sıla özlemini, biraz da olsa azaltmak arzusundayız. Dergide bu çerçevede gurbet yazılarına yer verildi. Daha güçlü Emirdağ için çalışıyoruz’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.