Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ’da "Okur Yazar Buluşmaları"

Elazığ’da "Okur Yazar Buluşmaları" programı kapsamında öğrenciler, Edebiyatçı-Yazar Nazım Payam’ı dinledi.Kalkınma Bakanlığı’na bağlı DAP Başkanlığı projesi kapsamında Elazığ Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Okur...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da "Okur Yazar Buluşmaları"

Elazığ’da "Okur Yazar Buluşmaları" programı kapsamında öğrenciler, Edebiyatçı-Yazar Nazım Payam’ı dinledi.

Kalkınma Bakanlığı’na bağlı DAP Başkanlığı projesi kapsamında Elazığ Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Okur Yazar Buluşmaları’ etkinliği Korgeneral Hulusi Sayın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlendi.Şiir ve Edebiyat konulu etkinliğe Edebiyatçı-Yazar Nazım Payam, Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, Okul Müdürü Kamil Çakılcıoğlu, öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Okul Müdürü Kamil Çakılcıoğlu edebiyat alanında öğrencilerin birikim ve donanımını artırmak adına sürekli farklı programlar düzenlendiğini ve Elazığ Belediyesi’nin de kendilerine destek sağladığını aktardı.

Belediye olarak şehrin kültür sanat alanında gelişim göstermesi için Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın talimatları doğrultusunda belirli periyotlarda yazar, şair ve edebiyatçılarla buluşturduklarını belirten Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan ise donanımlı bir gençlik yetiştirmek adına belediye olarak gerekli bütün imkanları sağladıklarını kaydetti.

Milli ve manevi değerlerine bağlı, aynı zamanda okuma kültürü gelişmiş bir neslin oluşması için İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Elazığ Her Yerde Okuyor’ kampanyasını da desteklediklerini ifade eden Karaaslan, bu doğrultuda kültür, sanat ve edebiyat alanında hayata yön veren yazarları öğrencilerle buluşturmaya devam edeceklerini aktardı.

Gençlerle söyleşi gerçekleştirmenin kendisi için ayrı bir heyecan ve mutluluk ifade ettiğini dile getiren Edebiyatçı-Yazar Nazım Payam, edebiyat ve şiir konularında öğrencilere paylaşımda bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.