Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

El Değmemiş Aşk’ın İzmir galası yapıldı

BKM yapımı El Değmemiş Aşk filminin galası, İzmir’in yeni yaşam alanı MaviBahçe’de gerçekleşti. Filmin yönetmeni Umut Kırca ve oyuncular Emre Karayel, Ceren Moray, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Ececan Gümeci, İzmirli sinemaseverler tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2016 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2016 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
El Değmemiş Aşk’ın İzmir galası yapıldı
BKM yapımı El Değmemiş Aşk filminin galası, İzmir’in yeni yaşam alanı MaviBahçe’de gerçekleşti. Filmin yönetmeni Umut Kırca ve oyuncular Emre Karayel, Ceren Moray, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Ececan Gümeci, İzmirli sinemaseverler tarafından büyük coşkuyla karşılandı.
İzmirliler’in büyük ilgi gösterdiği BKM Ege Bölge Temsilcisi Dev Ajans organizasyonuyla gerçekleşen El Değmemiş Aşk filminin galası, Mavibahçe Cinemaximum’da gerçekleşti. Sinemaya uzun bir kırmızı halı seramonisi ile alkışlar eşliğinde giren yönetmen ve oyuncular, İzmirliler’in sevgi seliyle karşılaştı. Yönetmen Umut Kırca ve oyuncular, İzmirli sinamaseverler ile uzun süre sohbet etti, öz çekim yaptı. Filmi Kurban Bayramı’na yetiştirmek için çok çalıştıklarını belirten Umut Kırca, “Güzel bir film yaptık ve bayrama yetiştirmeye çalıştık, umarız siz de beğenirsiniz” dedi.
Çok heyecanlı olduğunu belirten genç oyuncu Ceren Moray ise, “Burada olmaktan çok heyecanlıyız. Film hepimizin bebeği gibi. Tadı damağınızda kalacak bir film yaptık, güzel bir masal izleyeceksiniz” diye konuştu.
“İlk defa memleketimde böyle bir atmosferi ailemle yaşıyorum"
İzmirli oyuncu Begüm Kütük Yaşaroğlu, ailesinin de seyirciler arasında bulunmasından heyecan duyduğunu belirterek, "Dizlerimin bağı çözüldü, İzmirliyim ben. İlk defa kendi memleketimde seyirci karşısına çıkıyorum ve annem, babam, teyzem tüm ailem burada. İlk defa böyle bir atmosferi onlarla yaşama şansım oluyor. İstanbul’da çok güzel tepkiler aldık, umarım sizler de beğenirsiniz” dedi.
“Film İzmir kumrusuna benziyor”
Filmde iki aşk arasında kalan birini canlandıran Emre Karayel ise şunları söyledi:
“Film İzmir kumrusuna benziyor. Çünkü içinde her şey var. Aşk, futbol, komedi, dram var. Burada olduğum için çok mutluyum. Bu anı da ölümsüzleştirmek istiyorum."
Turneye devam ediyor
Filmin yönetmeni Umut Kırca ve başrol oyuncuları Emre Karayel, Ceren Moray ve Begüm Kütük Yaşaroğlu, 9 Eylül’de Berlin’de, 13 Eylül’de de Bodrum’da sinemaseverler ile bir araya gelerek filmi onlarla birlikte izleyecek.
Filmin kadrosunda Emre Karayel, Ceren Moray ve Begüm Kütük Yaşaroğlu’nun yanı sıra Ümit Erdim, Cem Kılıç, Ececan Gümeci, Haldun Boysan, Ferdi Akarnur, Mine Teber, Güneş Hayat, Gülsüm Alkan yer alıyor. El Değmemiş Aşk, 9 Eylül’de vizyona girdi. Filmde fanatiği olduğu takıma ve Duygu’ya aşık olan Zafer, bir türlü büyümeyen adamlardan biridir. Bir gün babasının zoruyla kendini istemediği bir evlilikte bulur. Birbirinden komik şekillerde bu evlilikten kurtulmaya çalışan Zafer’in planları beklediği gibi gitmez. Kahkaha dolu bir seyir vaat eden El Değmemiş Aşk filmi, iki aşk arasında kalan Zafer’in eğlenceli hikayesinde aşktan, dostluktan, aileden bahsediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.