Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eğirdir, İlk 4 Ayda Nüfusu Kadar Misafir Ağırladı

Isparta’nın Eğirdir ilçesini 2016 yılının ilk 4 ayında konaklamalı 17 bin kişi ziyaret etti. Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Eğirdir’in tanıtımını yapmak için çalıştıklarını ifade etti.Eğirdir Belediyesi, yurt içi ve...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Isparta’nın Eğirdir ilçesini 2016 yılının ilk 4 ayında konaklamalı 17 bin kişi ziyaret etti. Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Eğirdir’in tanıtımını yapmak için çalıştıklarını ifade etti.
Eğirdir Belediyesi, yurt içi ve yurt dışından gelen günübirlik 2 bin 55 misafiri ağırlamasının yanı sıra ayrıca 10 bin tanıtım broşürü dağıtıp, 4 fuara katıldı. 2 ulusal ve uluslararası düzeydeki festivalde tanıtım standı açan Eğirdir Belediyesi bu hizmetlerinin dışında günübirlik gelen misafirlerine de ücretsiz otobüs temini sağladı.
Eğirdir Belediyesi 4 ay içerisinde ulusal ve uluslararası birçok fuar ve organizasyona da sponsorluk yapmasının yanı sıra, basın bürosu tarafından yapılan reklam ve görsel paylaşımlarda sosyal medyada rekorlara koşuyor. Facebook, İnstagram ve Twitter gibi sosyal ağlarda Eğirdir hastag’ı ile 1 milyon 20 bin gönderi paylaşımı yapılması sağlandı. Ayrıca, yerel ve bölgesel gazete, dergi, televizyon ve radyoların dışında, ulusal ve uluslararası yayın yapan gazete dergi ve televizyonlarda Eğirdir’in görselleri ve tanıtım materyallerinin yayımlanması sağlandı.
"İLK 4 AYDA 17 BİN MİSAFİR GELDİ"
Dertlerinin Eğirdir’i tanıtmak olduğunu ifade eden Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl "Eğirdir bildiğiniz gibi coğrafya, tarih, açık hava fuarı şeklinde butik bir şehir. Bizim derdimiz Eğirdir’i bilmeyenlere Eğirdir’i tanıtmak. Bu tanıtım faaliyetleri kapsamında spor başta olmak üzere birçok alanda tanıtımını yapmaya çalışıyoruz. Birçok ilin yapamadığını 17 bin nüfuslu bu güzel kentte yapmaya çalışıyoruz. Her fuara, etkinliğe destek verip kültürel faaliyetleri Eğirdir’e getiriyoruz. En son edindiğimiz bilgilere göre Eğirdir’e son 4 ay içerisinde 17 bine yakın konaklamalı misafirimiz gelmiş. Bizim Belediye olarak ağırladığımız günübirlik misafir sayımız ise 2 bin kişinin üzerinde. Bundan iyisi Eğirdir Elması diyoruz biz buna. Bu manzara bizleri gururlandırdı. Eğirdirimizi memnun etti. Herkesi bu muhteşem kent Eğirdir’e bekliyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.