Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Efeler’de karma fotoğraf sergisi ilgi gördü

Aydın’ın Efeler ilçesin de Tralleis Fotoğraf Topluluğu ‘Ortaya Karışık’ konulu bir fotoğraf sergisi düzenledi.Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen sergi yoğun ilgi gördü. Fotoğrafçı sanatçısı Behiç Alparsa,...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Efeler’de karma fotoğraf sergisi ilgi gördü

Aydın’ın Efeler ilçesin de Tralleis Fotoğraf Topluluğu ‘Ortaya Karışık’ konulu bir fotoğraf sergisi düzenledi.

Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen sergi yoğun ilgi gördü. Fotoğrafçı sanatçısı Behiç Alparsa, sergiyi Tralles Fotoğraf Topluluğu kuruluşunun 3. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlediklerini belirtti.

Tralles Fotoğraf Topluluğunun 2014 - 2017 yılları arasında gerek yurt içi gerekse yurtdışı gezilerinde çektikleri fotoğrafların arasından seçtikleri 90 fotoğrafı sergilediklerini belirten Behiç Alparsa, “Serginin karma bir sergi olması nedeniyle çok farklı halk kitlelerden farklı gözlemlerle çekilmiş fotoğraflar yer aldığından ayrı bir anlam taşıyor. Sergide 13 fotoğraf sanatçısının toplam 90 fotoğrafı yer alıyor. Fotoğrafçı arkadaşlarla paylaşım felsefesiyle yola çıktık. Fotoğrafçılık konusunda bilgi ve deneyimimizi paylaşıyoruz. Değerli bulduğumuz fotoğrafları harmanlıyoruz. Kişisel fotoğrafların yanı sıra sosyal içerikli fotoğraflar da bulunmaktadır. Fotoğraflarda gerek yurt içi gerekse yurt dışı gezilerde yöresel kültürleri yansıtan fotoğraflarımız da sergimizde yer alıyor. Bölgede yaşayan insanların kültürel zenginliklerini 30- 40 yıl sonraki yeni nesillere bir belge niteliğinde taşımak istiyoruz. Bu tür sergilerin sadece kapalı salonlarda değil açık alanlarda ada sergilenerek halkla buluşturmak istiyoruz. Halkın fotoğraf sanatçıları ile fotoğraf sergilerinde bir araya gelerek kaynaşmasını istiyoruz” diye konuştu.

Serginin 25 Ekim 2017 tarihine kadar tüm halka açık olduğu belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.