Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu dinleyenleri mest etti

Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Sahnesi’nde gerçekleşen Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Konseri’nde salonu dolduran müzikseverler, konser sonunda sanatçıları dakikalarca ayakta alkışladı.Yoğun bir katılımla gerçekleşen...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu dinleyenleri mest etti

Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Sahnesi’nde gerçekleşen Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Konseri’nde salonu dolduran müzikseverler, konser sonunda sanatçıları dakikalarca ayakta alkışladı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen konserde, vatandaşlar Türk Halk Müziğine doydu. ‘Derdim Çoktur Hangisine Yanayım’, ‘ Bahça Duvarından Aştım’, ‘Aynalı Körük’ gibi çok sayıda eserin seslendirildiği konserde konuşan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Müzik ruhun gıdasıdır denilir. Bu akşam bizlere hoşça vakit geçirten, çok güzel bir zaman dilimi yaşatan tüm sanatçılarımıza, Efeler Belediyemizin koro üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Emeklerinize yüreklerinize sağlık diyorum. Ayrıca salonumuzu dolduran misafirlerimize de ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Başkan Özakcan konser sonunda tüm izleyiciler adına Şef Nedim Tarımcıoğlu’na çiçek takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.