Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Efeler Belediyesi sesine güvenenleri korolarına bekliyor

Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği korosu, güz dönemi kursları için kayıtlar başladı. İstekliler 30 Eylül Cumartesi günü saat: 15.00’a kadar kayıt yaptırabilecekler.Her yıl olduğu gibi bu yılda güz kurslarını...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2017 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2017 09:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Efeler Belediyesi sesine güvenenleri korolarına bekliyor

Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği korosu, güz dönemi kursları için kayıtlar başladı. İstekliler 30 Eylül Cumartesi günü saat: 15.00’a kadar kayıt yaptırabilecekler.

Her yıl olduğu gibi bu yılda güz kurslarını başlatmaya hazırlanan Efeler Belediyesi, tüm hazırlıklarını tamamlayarak, kurslar için kayıtları başlattı. 18 Eylül de başlayan Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği korosu kayıtları 30 Eylül de son bulacak.

Her türlü kültür ve sanat faaliyetlerine aralıksız devam eden Efeler Belediyesi’nin korolarına katılmak isteyen müzikseverler kayıtlarını Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde ya da Adnan Menderes Yaşam Merkezi’nde yaptırabilecekler. Kayıtlarla ilgili detaylı bilgi 214 22 99 ve 211 09 99 nolu telefonlardan alınabilecek.

Sosyal belediyeciliğin önemli görevlerinden biri olan Kültür ve sanat hizmetlerine aralıksız devam ettiklerini belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Sanat sevgiyi, saygıyı, estetiği, yaşamın güzelliğini yansıtır. Düşüncenin özgürleşmesine, insanın güçlenmesine ve toplumun gelişmesine öncülük eder. İlk olarak geçen yıl açmış olduğumuz Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği koro kurslarımıza yoğun bir talep olmuştu. İnanıyorum ki bu yılda aynı ilgiyi görecektir. Tüm müzikseverleri koromuza davet ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.