Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Kültür, Turizm Ve Tanıtma Konseyi Kurulacak

Edirne Valisi Günay Özdemir, kentin özellikle son yıllarda artan turizm, kültür ve tanıtma potansiyelini büyütmek ve geliştirmek için Kültür, Turizm ve Tanıtma Konseyi kurmayı planladıklarını söyledi.Edirne Valisi Günay Özdemir, valilik...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’de Kültür, Turizm Ve Tanıtma Konseyi Kurulacak
Edirne Valisi Günay Özdemir, kentin özellikle son yıllarda artan turizm, kültür ve tanıtma potansiyelini büyütmek ve geliştirmek için Kültür, Turizm ve Tanıtma Konseyi kurmayı planladıklarını söyledi.
Edirne Valisi Günay Özdemir, valilik toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında, Edirne’nin kültür ve turizm alanında daha da fazla mesafe kat etmesi için Kültür, Turizm ve Tanıtma Konseyi kurmayı planladıklarını belirtti.
Vali Özdemir, kentin özellikle son yıllarda ciddi mesafeler kat ettiğini belirterek, "Özellikle ilimizde kültür, turizm ve tanıtma konseyi kurmayı amaçlıyoruz. Edirne son yıllarda kültür, turizm ve tanıtma ile ilgili ciddi bir mesafe kat etmiş, bütün kurumlarımız bireysel anlamda gerçekten ciddi bir çalışma içerisindeler, ciddi bir bilgi birikimi var. Bu bilgi birikimini hem ben yeni geldiğim için bütün kurumlardan öğrenmek hem de bütün kurumların bilgilerini paylaşmak ve onların hedeflerini, onların taleplerini, onların isteklerini de göz önünde bulundurarak, hep beraber bir kültür, turizm ve tanıtma ile ilgili gelecekle ilgili planlar yapmak, geleceği yönetme ile ilgili de hep beraber bir koordinasyon içerisinde bir çalışma için konsey kurmayı amaçladık" dedi.
Edirne Valisi Özdemir, mevcut sorunların giderilmesi ve kentlerle ilgili planların başarılı bir şekilde uygulanması için detaya inmenin önemine değinerek, "Şöyle bir sıkıntı var, genellikle biliyorsunuz biz toplantılar yaparken, hep üst şeylerle toplantılar yaparız. Asıl işin uygulayıcılarından, asıl işin problemin sahiplerinden fikir almayız. İdareciler olarak bizim en büyük sıkıntımız bu. Ve biz de diyoruz ki, biz asıl işin probleminden, işin sahibi olanlardan fikir alalım ki işin derdini çekenler bu işi bilir" diye konuştu.
Vali Özdemir, Edirne ile ilgili projeleri ve planları hayata geçirmeyi hedeflediğini vurgulayarak, "6 ay gibi bir zaman kaybetmeden bu konuda vatandaşlarımızın, bilgi birikimi olan insanların bilgisinden faydalanarak, bir an önce olaylara vakıf olmak, bir an önce olayları ve durumu öğrenmek ve buna göre de Edirne ile ilgili yapacaklarımıza hızlı bir şekilde başlamak, amacımız bu" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.