Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyanın gündemi Gebze’de tutuldu

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında gazeteciler Hikmet Genç ve Ersoy Dede “Dünyanın Gündemi Türkiye” konulu konferansla Gebzeliler ile bir araya geldi.Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında gazeteciler Hikmet...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2017 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2017 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünyanın gündemi Gebze’de tutuldu

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında gazeteciler Hikmet Genç ve Ersoy Dede “Dünyanın Gündemi Türkiye” konulu konferansla Gebzeliler ile bir araya geldi.

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında gazeteciler Hikmet Genç ve Ersoy Dede “Dünyanın Gündemi Türkiye” konulu konferansla Gebzeliler ile bir araya geldi. Ersoy Dede geçtiğimiz günlerde NATO ‘nun Norveç’te düzenlediği tatbikatta yaşanan skandala değinerek, “Bu olay bir anda meydana gelmedi. Bu olay üst aklın daha önce düzenlediği oyunların bir benzeri” dedi.

Hikmet Genç de yıllarca yurt dışında yaşadığını ifade ederek, “Eskiden yurt dışında yaşayan insanlar iyi bilirler, ülkenden haber almak gerçekten oldukça zordu. İnternet yok, telefon çok pahalı bu durumda alırsın bir gazete bakarsın bir cümle ile ülkenden bir haber görürsen işte aldığın haber o olurdu. Şimdi ise Türkiye gazetelerin manşetlerinde dünyanın tanıdığı bir ülke, dünyanın gözlerinin üzerinde olduğu bir ülke konumunu geldi” ifadelerine yer verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.