Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dumlupınar Üniversitesi öğrencilerinden şehitlik ziyareti

Dumlupınar Üniversitesi Lisan Kültür Topluluğu ve Ülkü Topluluğu öğrencileri, Dumlupınar ilçesindeki şehitliği ziyaret etti.Öğrenciler, alan kılavuzu Habib Akalın’ın nezaretinde şehitlikte ilgili bilgi aldılar ve duygu dolu anlar yaşadılar.Dumlupınar...

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dumlupınar Üniversitesi öğrencilerinden şehitlik ziyareti

Dumlupınar Üniversitesi Lisan Kültür Topluluğu ve Ülkü Topluluğu öğrencileri, Dumlupınar ilçesindeki şehitliği ziyaret etti.

Öğrenciler, alan kılavuzu Habib Akalın’ın nezaretinde şehitlikte ilgili bilgi aldılar ve duygu dolu anlar yaşadılar.

Dumlupınar Üniversitesi öğrencisi Veli Özdamar, ’’Dumlupınar Üniversitesi Ülkü topluluğu olarak bugün Şehitliklerimizi ziyaret ettik. Yıldırım Kemal Şehitliğini, Anıtkaya Süvari Şehitliğini, Dumlupınar Şehitliğini, anıtları ve müzeyi gezdik. Gezimizde çok duygusal anlar yaşadık. Özellikle Şehit Sancaktar Mehmetcik Anıtı’nda yaşananları dinlediğimizde çok duygulandık. Tüm vücudu toprağın altında kalmasına rağmen sadece eli dışarıda kalan askerimizin sancağı düşürmemesi bizi çok etkiledi. Tüm Türkiyedeki vatandaşlarımızın Dumlupınar’da bulunan Şehitlikleri ve Anıtları ziyaret etmesini, vatanımızın kurtuluşu mücadelesinin ne şartlarda yapıldığını burada görmelerini isterim’’ ifadelerini kullandı.(YD-EFE)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.