Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Cumhuriyet Kadınlarından Bayrama Özel" adlı oyun sahneledi

Tepebaşı Belediyesi Anneler Halk Oyunları ve Tiyatro Topluluğu, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde "Cumhuriyet Kadınlarından Bayrama Özel" adlı oyunu sahneledi.Yönetmenliğini Hafize Erdoğan’ın...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2016 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2016 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Cumhuriyet Kadınlarından Bayrama Özel" adlı oyun sahneledi
Tepebaşı Belediyesi Anneler Halk Oyunları ve Tiyatro Topluluğu, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde "Cumhuriyet Kadınlarından Bayrama Özel" adlı oyunu sahneledi.
Yönetmenliğini Hafize Erdoğan’ın yaptığı oyunun ses ve ışık düzenlemesini Zeynep Kayamaz yaptı. Cumhuriyetin nasıl kazanıldığı ve yaşanan zorlukların anlatıldığı oyunu Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Aydoğmuş ve çok sayıda davetli ilgi ile izledi. Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Aydoğmuş "Cumhuriyetimizin 93. yılı münasebetiyle arkadaşlar gerçekten güzel bir oyun sergilediler. Kendilerine teşekkür ederim. Anayasamızda yer aldığı üzere demokratik, laik, hukuk devleti ve Cumhuriyetin ilkelerini sonsuza kadar yaşatacağız" dedi.
Oyunun yönetmeni ve aynı zamanda oyuncusu Hafize Erdoğan da "Cumhuriyet erdemli insanların rejimidir. Tüm cumhuriyet severlere kutlu olsun. Oyunun içerine gelirsek cumhuriyet kazanımlarını anlatmaya çalıştık ve cumhuriyeti korumamız gerektiğini bugünkü insanlarımıza hatırlatmaya çalıştık. Çünkü cumhuriyet değerleri gittikçe azalıyor. Biz Türk kadını olarak cumhuriyet değerlerinin geriye gitmesine Türk kadını, Türk bacısı ve Türk anası olarak asla izin vermeyeceğiz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.