Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

’Cici Babam’ın İzmir galasında kahkaha tufanı

Kadrosunda, Onur Buldu, Mahir İpek, Yasemin Conka, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Derya Karadaş ve Burak Topaloğlu’nun yer aldığı “Cici Babam” filminin İzmir galası büyük ilgi görürken, oyuncular sinemaseverlere kahkaha dolu anlar yaşattı.Güldür...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2018 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2018 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
’Cici Babam’ın İzmir galasında kahkaha tufanı

Kadrosunda, Onur Buldu, Mahir İpek, Yasemin Conka, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Derya Karadaş ve Burak Topaloğlu’nun yer aldığı “Cici Babam” filminin İzmir galası büyük ilgi görürken, oyuncular sinemaseverlere kahkaha dolu anlar yaşattı.

Güldür Güldür ekibinin sevilen yüzlerini kadrosunda bulunduran yerli komedi filmi ‘Cici Babam’ın galası İzmir Optimum’da gerçekleştirildi. Galaya İzmirliler büyük ilgi gösterirken, oyuncular da film öncesi sinemaseverlerle bir araya geldi. Hayranlarını da kırmayan oyuncular, tek tek fotoğraf çektirdi. İzmir’de olmaktan büyük mutluluk yaşadıklarını belirten film ekibi, çok keyifli ve komedinin bir an dahi azalmadığı bir film çektiklerini söyledi. Oyuncular filmi salonda seyirciler ile birlikte izledi.

Filmin konusu

Üç yetişkin kardeş babalarının ölümünün ardından annelerine sıkı sıkıya bağlıdır. Babalarının yerini doldurmak istemeyen kardeşlerin düzeni, yeni bir cici babanın ortaya çıkışıyla sarsılır. Babalarının ölümünden sonra annelerinin yeni biriyle olmasını hazmetmekte zorlanan kardeşler, kendini kabul ettirmek için uğraşan cici baba ile annelerinin arasını açmak için sinsi planlara girişir. Farklı bir dünyanın insanı gibi olan cici baba ile inatçı kardeşler bir orta noktada buluşabilecek midir?
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.