Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çeşmeli yazar için Karaburun’da özel gün

Çeşmeli fotoğraf sanatçısı ve yazar Cavit Kürnek için, çocukluğunun geçtiği Karaburun’da özel bir toplantı düzenlenecek.Karaburun Kent Konseyi’nin özel davetlisi olarak 31 Mayıs tarihinde Karaburun’a gidecek olan Cavit Kürnek, kendisi...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2017 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2017 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çeşmeli yazar için Karaburun’da özel gün

Çeşmeli fotoğraf sanatçısı ve yazar Cavit Kürnek için, çocukluğunun geçtiği Karaburun’da özel bir toplantı düzenlenecek.

Karaburun Kent Konseyi’nin özel davetlisi olarak 31 Mayıs tarihinde Karaburun’a gidecek olan Cavit Kürnek, kendisi için düzenlenecek olan bir toplantıda söyleşide bulunacak. Ayrıca çok yönlü bir sanatçı olan Cavit Kürnek’in desenleri, fotoğraflarından oluşan bir sergi açılacak. Kürnek, Karaburunlular için kitaplarını da imzalayacak.

Karaburun’daki toplantıyı sosyal medya sayfasında duyuran ve Karaburun’daki toplantıyı izlemek isteyen Çeşmeliler için Çeşme Belediyesi’nden araç desteği isteyen Cavit Kürnek, şöyle yazdı: "1936 - 1946 yılları arasında tam on yıl çocukluğumu yaşadığım Karaburun’da, Karaburun Kent Konseyi benimle ilgili bir gün düzenliyor. 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü Karaburun merkezdeki belediyeye ait toplantı salonunda benimle söyleşi yapılacak, edebiyat, fotoğraf, desen ve öteki çalışma alanlarımla ilgili tanıtımlardan sonra, kitaplarım ve bazı fotoğraflarımdan oluşan bir sergi düzenlenecek. 85 yaşıma adım attığım bu günlerde, söz konusu çalışma beni çok onurlandırıyor. Günün oluşumunda çabalarını esirgemeyen Karaburunlu hemşehrilerime, başta Sayın Hamdi Bilgin ve Bijen Bilgin’e çok teşekkür ediyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.