Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çağdaş Nasreddin Hoca güldürürken düşündürdü

Bugüne kadar 1 milyonu aşkın insana konferans ve seminer vermesiyle tanınan uluslararası danışman, eğitimci-yazar Dr. Şaban Kızıldağ, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde ‘Her Şeye Rağmen Mazeret Yok’ adını taşıyan tek kişilik gösterisini...

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2016 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2016 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bugüne kadar 1 milyonu aşkın insana konferans ve seminer vermesiyle tanınan uluslararası danışman, eğitimci-yazar Dr. Şaban Kızıldağ, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde ‘Her Şeye Rağmen Mazeret Yok’ adını taşıyan tek kişilik gösterisini sahneledi.
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde düzenlenen 12. Uluslararası Zeytin Hasat Günleri’nin ilk gününün finalinde danışman, eğitimci-yazar Dr. Şaban Kızıldağ tek kişilik gösterisini sergiledi. Güncel hayatta karşılaşılan engellerin fırsata dönüştürülebileceğini eğlenceli bir stand-up halinde işleyen Kızıldağ, bireylerin mazeret üretme alışkanlıklarından kurtulmalarının yanı sıra başarılı bir geleceğe doğru adım atmak, kariyerine şekil vermek ve hayata karşı yeni bakış açıları kazanmak isteyenlere yönelik önemli mesajlar verdi. Gerçek hayattan ve kendi başından geçen güncel hikâyeleri İsmet İnönü Kültür Merkezi’ni dolduranlara neşeli bir üslupla anlatan Dr. Kızıldağ, gösteri tadındaki eğlenceli eğitim çalışmasıyla izleyenlerden tam not aldı. Gösteriyi Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Tokel, Ayvalık Ticaret Odası (ATO) Başkanı Benhan İbrahim Kantarcı, ATO yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de izledi.
Zaman zaman seyirci ile interaktif bağlar kuran Dr. Kızıldağ, bireysel meselelerle toplumsal konularda da mazeret üretme konusunda son derece başarılı olduğumuzun da ince mesajlarını verdi. Gösterimin sonunda ATO Başkanı Benhan İbrahim Kantarcı, aynı zamanda Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Başbakan Danışmanlığı görevlerini de yürüten Dr. Şaban Kızıldağ’a plaket verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.