Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’nın güzellikleri fotoğraflarla Çin’e taşınacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Çin Halk Cumhuriyeti’nden gelen fotoğraf sanatçılarına Bursa’yı tanıttı. Başkan Altepe, Bursa’nın güzelliklerinin Çin’de tanıtılacağını söyledi.Büyükşehir Belediye Başkanı Recep...

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2017 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2017 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’nın güzellikleri fotoğraflarla Çin’e taşınacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Çin Halk Cumhuriyeti’nden gelen fotoğraf sanatçılarına Bursa’yı tanıttı. Başkan Altepe, Bursa’nın güzelliklerinin Çin’de tanıtılacağını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Çin Halk Cumhuriyeti’nden gelerek ‘7. Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali’ne (Bursa FotoFest) katılan fotoğraf sanatçılarını ağırladı. Altepe, misafirlerine Bursa’yı tanıttı. Altepe, “Bursa, değerleriyle dikkati çeken bir şehir. Bursa’nın Çin’de, Çin’in de Bursa’da birbirinden güzel fotoğraflarla tanıtılması çok önemli. Bursa’nın güzelliklerinin değerli fotoğraf sanatçılarının fotoğraflarıyla dünyaya tanıtılacak olmasından dolayı da mutluyuz. Umarım, Bursa’dan güzel anılarla ayrılır ve ailelerinizle, dostlarınızla daha sonra yeniden Bursa’ya gelirsiniz” diye konuştu.

Çin’den gelen konuk fotoğraf sanatçıları da güzel bir festival için Bursa’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ve Bursa’yı çok sevdiklerini söyledi. Bazı konuklar ise Bursa’daki misafirperverlikten ötürü, kendilerini Çin’de gibi hissettiklerini ifade etti. Ziyaretin sonunda Başkan Altepe, kendisine ülkelerine özgü hediyeler veren misafirlerine Yeşil Türbe çinisi hediye etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.