Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da “Düşten Gerçeğe” sergisi

Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Merinos Tekstil Sanayi Müzesi, uluslararası başarılara imza atan kırkpare sanatçısı Nuran Konuralp’in ‘Düşten Gerçeğe 2’ isimli 3 boyutlu sergisine ev sahipliği yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 21:42
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 21:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da “Düşten Gerçeğe” sergisi

Bursa’nın tekstil ve sanayi geçmişine ışık tutan Merinos Tekstil ve Sanayi Müzesi, 2017-2018 dönemini ise Türkiye’nin patchwork (parça işi-yama-kırkpare) alanında sayılı sanatçılarından olan Nuran Konuralp’in ‘Düşten Gerçeğe 2’ sergisi ile başlattı. Renkli, küçük kumaşların belirli bir düzen içerisinde bir araya getirilmesiyle oluşturulan patchwork çalışmalarından oluşan toplam 17 eser, 31 Aralık tarihine kadar Merinos Tekstil Sanayi Müzesi’nde ziyaret edilebilecek.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Muhsin Özlükurt, güzel sergiyi Bursalılarla buluşturan Merinos Tekstil Sanayi Müzesi’ne ve sanatçı Nuran Konuralp’e teşekkür etti. Bursa’nın bir müzeler şehri haline geldiğini ve yeni müzeler için çalışmaların sürdüğünü söyleyen Özlükurt, müzelerin hayatın her alanına ışık olduğunu, geçmişi ve geleceği buluşturan mekanlar olduğunu belirtti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.