Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

’Bu Muhabbet Ağır Muhabbet’e Tam Not

Halkla ilişkiler dünyasının iki ismi Benan Bilek ve Erhan Gölbey ’Ağır Muhabbet’ isimli gösterileriyle İzmirlilerle buluştu. Berduşşş Club’de gerçekleşen gecede 25 yıldır çeşitli organizasyonlara imza atmış iki isim, davetlilere...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Halkla ilişkiler dünyasının iki ismi Benan Bilek ve Erhan Gölbey ’Ağır Muhabbet’ isimli gösterileriyle İzmirlilerle buluştu. Berduşşş Club’de gerçekleşen gecede 25 yıldır çeşitli organizasyonlara imza atmış iki isim, davetlilere keyifli bir gece yaşattı.
Halkla ilişkiler ve reklamcılık dünyasının tecrübeli isimleri ve İzmirli işveren ve kurumsal iletişim birimlerinin yakından tanıdığı Erhan Gölbey ve Benan Bilek, birlikte farklı bir organizasyona imza attı. ’Ağır Muhabbet’ adlı müzikli buluşmayı ’50 Yıla Selam’ notuyla gerçekleştiren ikili, sektördeki anılarını renkli bir şekilde izleyenlere aktardı.
Yirmi beş yıldır farklı, pek çok etkinlikle çeşitli firmalara ayrı ayrı hizmet veren Bilek ve Gölbey’in 90’lı yıllarda bir araya geldikleri ilk andan bugüne dek yaşadıkları çeşitli organizasyon anıları anlatan ikili, büyük alkış aldı. 250 kişinin katıldığı gecede unutulmaz anlar yaşandı. İş ve sanat camiasından pek çok tanınmış kişinin katıldığı etkinlik, Emre Aybars’ın çaldığı 90’lı yılların müzikleri ile renklendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.