Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu Muhabbet ’Ağır Muhabbet’

Halkla ilişkiler dünyasının iki ismi Benan Bilek ve Erhan Gölbey, Ağır Muhabbet isimli gösterileriyle İzmirlilerle buluşacak. 12 Nisan Salı akşamı Berduşşş Club’de gerçekleşecek olan Ağır Muhabbet, 25 yıldır çeşitli organizasyonlara...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Halkla ilişkiler dünyasının iki ismi Benan Bilek ve Erhan Gölbey, Ağır Muhabbet isimli gösterileriyle İzmirlilerle buluşacak. 12 Nisan Salı akşamı Berduşşş Club’de gerçekleşecek olan Ağır Muhabbet, 25 yıldır çeşitli organizasyonlara imza atmış iki ismin keyifli anılarından oluşan neşeli bir program olacak. Ağır Muhabbet’in biletleri biletix.com’da satışa sunuluyor.
Halkla ilişkiler ve reklamcılık dünyasında yirmi beşer yılı geride bırakan ve İzmirli işveren ve kurumsal iletişim birimlerinin yakından tanıdığı Erhan Gölbey ve Benan Bilek, farklı bir organizasyona birlikte imza atıyor. “Ağır Muhabbet” adlı müzikli buluşmayı 50 Yıla Selam notuyla gerçekleştirecek olan ikili, 12 Nisan Salı akşamı yıllar içinde yaşamlarında çeşitli nedenlerle bir araya geldikleri kişi ve kurum yetkilileriyle buluşabilmeyi hedefliyor. Proje, yirmi beş yıldır farklı pek çok etkinlikle çeşitli firmalara ayrı ayrı hizmet veren Bilek ve Gölbey’in 90’lı yıllarda bir araya geldikleri ilk andan bugüne dek yaşadıkları çeşitli organizasyon anıları ve kazalarını içeren, dönem müzikleriyle de renklendirilerek hazırlanan keyifli bir etkinlik. Yalnızca bir gece sahnelemeyi planladıkları Ağır Muhabbet ile Benan Bilek ve Erhan Gölbey, gülmeye çekindiğimiz hatta utandığımız son zamanlarda katılımcılara bir nefeslik neşe katmayı hedefliyor.
MESLEKTE 25 + 25 YIL
Bugüne dek reklam ve halkla ilişkiler mesleğine ilişkin birikimlerini defalarca gençlerle paylaşan Gölbey ve Bilek, çeşitli okulların ilgili bölümlerinde yaptıkları bu paylaşımın çok değerli olduğuna inanıyor. Mesleğin doğası gereği bilginin ve yaşananların paylaşımına özen gösteren ikili, iş hayatları boyunca ekiplerinde genç yeteneklere yer vermeye ve gençlerin mesleki heyecanlarını bilgi ve birikimle desteklemeye özellikle dikkat ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.