Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bolywood Sineması Perdelerini Kayseri’de Açacak

4. Uluslararası Kayseri Altın Çınar Film Festivali bu yıl Bolywood sineması teması ile sinemaseverlerin karşısına çıkacak.18- 21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 4. Uluslararası Altın Çınar Film Festivali, perdeyi Kayseri...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
4. Uluslararası Kayseri Altın Çınar Film Festivali bu yıl Bolywood sineması teması ile sinemaseverlerin karşısına çıkacak.
18- 21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 4. Uluslararası Altın Çınar Film Festivali, perdeyi Kayseri Forum AVM sinemalarında, ‘Ankara Yazı Veda Mektubu’ filminin galası ile açacak.
Belgesel, animasyon ve kısa film olmak üzere 3 kategoride 258 film başvurusu yapılan festivalde, ön elemeyi geçen, her kategoriden onar filmden dereceye girenlere, 21 Mayıs günü Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesi’nde yapılacak kapanış galasında ödülleri takdim edilecek.
Geçen yıllarda Türk Cumhuriyetleri ve Filistin sineması gibi temalara odaklanan festivalin bu yılki teması ise Bollywood yani Hint filmleri teması olacak. Festival kapsamında Hint yönetmenler ve yapımcılar da sinema severlerle buluşacak.
Festivalin içeriğine, www.altincinarfestivali.org adresinden ulaşılabilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.