Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bin 500 aileye hoş geldin bebek paketi

Siirt Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında yeni doğan bebekler için hazırlanan, “Hoş Geldin Bebek” adlı hediye paketi dağıtımı sürüyor. Proje kapsamında şu ana kadar bebeği yeni doğmuş bin 500 aileye hediye paketi dağıtıldı.Siirt...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2017 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2017 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bin 500 aileye hoş geldin bebek paketi

Siirt Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında yeni doğan bebekler için hazırlanan, “Hoş Geldin Bebek” adlı hediye paketi dağıtımı sürüyor. Proje kapsamında şu ana kadar bebeği yeni doğmuş bin 500 aileye hediye paketi dağıtıldı.

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ve Devlet Hastanesinden gelen hemşire ile evlerinde ziyaret edilen ailelere, hem hediye paketleri veriliyor hem de hemşire tarafından bebeğin sağlık kontrolleri gerçekleştiriliyor. Siirt Belediyesi, son olarak yeni doğan bebekler için de bir proje geliştirdi. Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında, kentte dünyaya yeni gelen bebekler için hazırlanan, içinde biberon, ateş ölçer, battaniye ve diğer ihtiyaçların olduğu hediye paketleri dağıtıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.