Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beypazarı Kısa Film Yarışması sonuçlandı

Ankara Kalkınma Ajansı ve Beypazarı Belediyesi işbirliği, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği katkısıyla düzenlenen “Sevgi Kardeşlik Üretim ve Paylaşım Merkezi; Beypazarı” temalı kısa film yarışması sonuçlandı.İlçenin tanıtımına yönelik,...

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Kalkınma Ajansı ve Beypazarı Belediyesi işbirliği, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği katkısıyla düzenlenen “Sevgi Kardeşlik Üretim ve Paylaşım Merkezi; Beypazarı” temalı kısa film yarışması sonuçlandı.
İlçenin tanıtımına yönelik, Ankara Kalkınma Ajansı, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) ve Beypazarı Belediyesi tarafından düzenlenen, 27 başvurunun yapıldığı kısa film yarışması sonuçlandı. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri Mustafa Cankara Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle verildi.
Ödül törenine, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu ve ESDER Başkanı Mahmut Çelikus katıldı. “Sevgi Kardeşlik Üretim ve Paylaşım Merkezi; Beypazarı” temalı kısa film yarışmasında, birinciye 7 bin lira, ikinciye 5 bin lira, üçüncüye 3 bin lira, jüri özel ödülüne 2 bin lira ve mansiyonlara bin 500 lira ödül verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.