Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Berdimuhamedov’un çocukluğundan beri yazdığı kitabı yayınlandı

Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov’un çocukluğundan beri yazdığı kitabı yayınlandı. Ülkenin kuzeyindeki Daşoğuz vilayetinde Berdimuhamedov’un ‘Devlet kuşu’ isimli kitabının tanıtımı yapıldı.Daşoğuz vilayetinde...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov’un çocukluğundan beri yazdığı kitabı yayınlandı. Ülkenin kuzeyindeki Daşoğuz vilayetinde Berdimuhamedov’un ‘Devlet kuşu’ isimli kitabının tanıtımı yapıldı.
Daşoğuz vilayetinde yarın Yaşlılar Kurultayı (Aksakallılar Konseyi) toplantısı yapılacak. Sözkonusu toplantı dolaysıyla Devlet Başkanı Berdimuhamedov başta olmak üzere bütün devlet erkanı Daşoğuz vilayetinde bulunuyor.
, Berdimuhamedov’un kitabının tanıtım törenine, Türkmenistan Meclis Başkanı Akca Nurberdiyeva, bakanlar kurulu üyeleri, milletvekilleri, yerli basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.
Berdimuhamedov’un çocukluğunu, babası Malikguli Berdimuhamedov’un hayatını anlatan kitap, Türkmen halkı tarafından büyük beğeni topladı. Türkmen lider, çocukluğunda önemli konularda karar verirken her zaman babasına danıştığını, babası ile geçirdiği günleri yaşam okulu olarak değerlendirdiğini kitabında anlatıyor. Devlet Başkanı Berdimuhamedov’un çocukluğundan beri üzerinde çalıştığı bu kitabı, Türkmen okurları ile buluştu. Türkmen Devlet Basımevi tarafından hazırlanan bu kitap, Türkmence olarak yayınlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.