Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kurt, Eskişehir Sanat Derneği Onur Üyesi oldu

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Eskişehir Sanat Derneği Onur Üyesi oldu.Eskişehir Sanat Derneği, dernek tüzüğünde yer alan ‘Onur Üyeliği’ni ve 2017 Eskişehir Sanat Ödülü’nü; Eskişehir’de sanatın yaygınlaşması ve...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Kurt, Eskişehir Sanat Derneği Onur Üyesi oldu

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Eskişehir Sanat Derneği Onur Üyesi oldu.

Eskişehir Sanat Derneği, dernek tüzüğünde yer alan ‘Onur Üyeliği’ni ve 2017 Eskişehir Sanat Ödülü’nü; Eskişehir’de sanatın yaygınlaşması ve gelişmesi için yaptığı çalışmalarından dolayı Başkan Kurt’a verdi. Eskişehir Sanat Derneği Yönetim Kurulu’nun 7 Eylül 2017 tarihinde aldığı kararla Onur Üyesi olan Başkan Kurt, dernek üyeleri ve yönetim kurulunu teşekkür etti.

Başkan Kurt’u makamında ziyaret eden Eskişehir Sanat Derneği Yönetim Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı Şehabeddin Tosuner, Başkan Kurt’a çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Kurt’u Eskişehir’deki sanat çalışmaları nedeniyle Onur Üyeliğine seçtiklerini kaydeden Tosuner, Başkan Kurt’a sanatın gelişmesi ve yaygınlaşması için yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Tosuner “Siz Eskişehir’e sanat galerisi kazandırdınız. Çalışmalarınızın devamını diliyoruz” dedi.

Eskişehir Sanat Derneği Onur Üyeliğinin kendisine büyük bir mutluluk ve gurur verdiğini söyleyen Başkan Kurt, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” sözünü hatırlattı. Eskişehir ve Odunpazarı’nda sanatın gelişmesi için çalışmalarına devam edeceğini kaydeden Başkan Kurt, “2-9 Ekim tarihleri arasında Odunpazarı Bölgesi’nde Uluslararası Cam Festivali ve Ahşap Heykel Festivali düzenleyeceğiz. 3 adet müze çalışmamız var. O çalışmalar da bitince Eskişehir yeni müzelerine kavuşacak” dedi. Başkan Kurt, Eskişehir Sanat Derneği’ne çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Eskişehir Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şehabettin Tosuner, Başkan Kurt’a Eskişehir Sanat Derneği Onur Üyesi Belgesi’ni ve 2017 Sanat Ödülü’nü takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.