Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başiskele Semt Konağı etkinlikleri başladı

Başiskele Belediyesi’nin başlattığı Semt Konakları projesinin etkinlikleri başladı. Semt Konakları, mahalledeki vatandaşların talepleri doğrultusunda kurs ve seminerler düzenliyor.Yeşilkent Semt Konağında resim kursu, Vezirçiftliği Semt...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başiskele Semt Konağı etkinlikleri başladı

Başiskele Belediyesi’nin başlattığı Semt Konakları projesinin etkinlikleri başladı. Semt Konakları, mahalledeki vatandaşların talepleri doğrultusunda kurs ve seminerler düzenliyor.

Yeşilkent Semt Konağında resim kursu, Vezirçiftliği Semt Konağında Kuran, dikiş nakış ve iğne oyası kursları, Şehit Engin Özkaradeniz Semt Konağında da deri tasarım kursu başladı. Sepetlipınar, Yeşilkent, Şehitekrem, Doğantepe, Camidüzü, Vezirçiftliği, Serindere mahallelerinde hizmet veren semt konaklarında düzenli olarak eğitim, seminerler düzenlendiğini belirten yetkililer, kadınların açılan kurslardan çok memnun olduklarını söylediler.

Belirli dönemlerde Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz da semt konağında kurslara katılım sağlayan tüm katılımcılar ile bir araya gelerek, istek, öneri ve taleplerini birebir yerinde dinliyor. Bu toplantılarda bayanlar mahallelerinde görmek istedikleri projeleri dile getiriyor, eksiklikleri bildiriyorlar. Semt Konakları hakkında konuşan Başkan Ayaz, “Semt Konağı ve sosyal yaşam merkezlerimiz mahalledeki vatandaşlarımızın ikinci uğrak adresi şeklinde hizmet vermeye devam ediyor. Bu hizmet kapsamında talep edilen tüm kurs ve etkinlikler planlanıyor ve ilçe halk eğitim müdürlüğümüz kanalıyla temin ediliyor. Vatandaşlarımızın konaklarımız da ki bu etkinliklere yoğun ilgi göstermeleri bizler için büyük mutluluk. Katılım sağlayan tüm komşularımıza teşekkür ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.