Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başarılı 5 Genç Sanat Öğrencisine Yurt Dışı Eğitimi

Magnum Opus (Baş Yapıt) Sanat Platformu, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin resim, heykel ve mimarlık bölümlerinde eğitim gören ve gelecek vadeden başarılı 5 genç sanat öğrencisini yurt dışı eğitimine gönderecek.Platform...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Magnum Opus (Baş Yapıt) Sanat Platformu, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin resim, heykel ve mimarlık bölümlerinde eğitim gören ve gelecek vadeden başarılı 5 genç sanat öğrencisini yurt dışı eğitimine gönderecek.
Platform üyeleri, Türkiye’nin adını uluslararası alanda duyuran önemli sanatçılar, sanatseverler ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katılımıyla bir araya geldi. New York, Londra, Barselona, Roma ve Berlin merkezli dünyaca ünlü enstitülerde dünya sanatına yön veren isimlerle çalışacak olan 5 Mimar Sinan Üniversitesi öğrencisinin tüm masrafları dernek tarafından karşılanacak. Platform ve derneğin kurucusu Selin Bozkurt, “Derneğimiz sanatla iç içe, genç sanatçılara ihtiyaç duydukları desteği vermek açısından önemli bir mihenk taşı oldu. Yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz sanat buluşmaları ile Türk sanatının önde gelen usta isimleri ve markalarımızı bir araya getirerek sanatla iş dünyası arasında köprü kurduk. Magnum Opus Leonardo Da Vinci’nin doğum gününde İyilik İçin Sanat Derneği’ne dönüştü. Bu anlamlı günde tüm sanatçılarımızı ve sanatsever dostlarımızı İyilik İçin Sanat projemize katkıda bulunmak için yanımızda görmek istiyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.