Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Banu Avar Karşıyaka’ya konuk oluyor

Karşıyaka Belediyesi, ‘Karşıyaka Söyleşileri’nde Gazeteci-Yazar Banu Avar’ı konuk edecek. 15 Aralık’ta Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek söyleşide Avar, okurları için kitaplarını da imzalayacak.Kültür-sanat etkinlikleriyle...

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Banu Avar Karşıyaka’ya konuk oluyor

Karşıyaka Belediyesi, ‘Karşıyaka Söyleşileri’nde Gazeteci-Yazar Banu Avar’ı konuk edecek. 15 Aralık’ta Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek söyleşide Avar, okurları için kitaplarını da imzalayacak.

Kültür-sanat etkinlikleriyle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, Türkiye’nin önde gelen yazarlarını ‘Karşıyaka Söyleşileri’nde halkla buluşturmaya devam ediyor. Bu kez de Türkiye’nin tanınmış yazarlarından, araştırmacı gazeteci, televizyon program yapımcısı ve sunucusu Banu Avar Karşıyaka’ya konuk olacak. 2018 Dünya Düzeni başlıklı söyleşi, 15 Aralık Cuma günü saat 20.00’da, Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. Dünya gündeminden ülke siyasetine kadar pek çok konuda tespitlerini paylaşacak olan Avar, soruları da yanıtlayacak ve kitaplarını imzalayacak.

Kültür buluşmaları

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Yıl boyunca Karşıyakamıza yakışan etkinlikler gerçekleştirmeye ve kültür buluşmaları düzenlemeye devam ediyoruz. Bu hafta da çok özel bir söyleşimiz var. 15 Aralık’ta Banu Avar’ı ağırlayacağımız etkinliğimiz halka açık ve ücretsiz olacak. Herkesi bekliyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.