Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Babamın Kanatları filminin yönetmeni Odunpazarı’nda

Odunpazarı Belediye Sineması’nda “Babamın Kanatları” film gösterimi ve söyleşi programı gerçekleştirildi.Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde bulunan Odunpazarı Belediye Sineması’nda "Babamın Kanatları" filminin 14:45 seansına...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2017 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2017 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Babamın Kanatları filminin yönetmeni Odunpazarı’nda

Odunpazarı Belediye Sineması’nda “Babamın Kanatları” film gösterimi ve söyleşi programı gerçekleştirildi.

Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde bulunan Odunpazarı Belediye Sineması’nda "Babamın Kanatları" filminin 14:45 seansına filmin yönetmeni Kıvanç Sezer de katıldı. Film gösteriminin ardından yönetmen Kıvanç Sezer ile söyleşi yapıldı. Söyleşiye Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve vatandaşlar katıldı. Yönetmenliğini Kıvanç Sezer’in yaptığı “Babamın Kanatları” filminde Menderes Samancılar, Musab Ekici, Kübra Kip ve Tansel Öngel rol aldı. Ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrenen inşaat işçisi İbrahim karakterinin zihnindeki “Yaşamı mı, ölümü mü?” sorularının işlendiği film seyircilerden tam not aldı. Söyleşide Yönetmen Sezer filmin senaryosundan, çekim aşamaları ve yaşadıklarıyla ilgili bilgiler verdi. Ayrıca Sezer, seyircilerden gelen soruları da yanıtladı.

’İf İstanbul Eskişehir’de’

Başkan Kurt, “Odunpazarı ilçesinde bir sinema salonu yoktu. Biz “Başka Sinema” ile Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde bu eksiği kapattık. Yazlık sinema uygulamalarımız ile mahallelerde, okullarda ve alanlarda film göstermeye çaba sarf ediyoruz. Bunları yapmaya devam edeceğiz. Şuradan bir müjde vermek istiyorum. Şubat ayı içerisinde İstanbul Bağımsız Filmler Festivali (İF İstanbul) ile film festivali gerçekleştireceğiz. Hepinizi festivalimize bekliyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.