Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atıf Yılmaz Kısa Film Festivali Birincisine Avusturya’dan Ödül

Forum Mersin Alışveriş Merkezi’nin düzenlediği 5. Atıf Yılmaz Kısa Film Festivali’nde Azad filmi ile kurmaca kategorisi birincilerinden Yakup Tekintangaç, Festival of the Nations Kısa Film Festivali’nde en iyi yönetmen ödülünü kazandı.Kurmaca,...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Forum Mersin Alışveriş Merkezi’nin düzenlediği 5. Atıf Yılmaz Kısa Film Festivali’nde Azad filmi ile kurmaca kategorisi birincilerinden Yakup Tekintangaç, Festival of the Nations Kısa Film Festivali’nde en iyi yönetmen ödülünü kazandı.
Kurmaca, belgesel ve canlandırma/animasyon kategorilerinden toplam 260 filmin katıldığı 5. Atıf Yılmaz Kısa Film Festivali’nde kurmaca kategorisi birincilerinden Yakup Tekintangaç, Azad filmi ile Avusturya’da 44.’sü düzenlenen Festival of the Nations Kısa Film Festivali’nde en iyi yönetmen ödülüne layık görüldü. Farklı ülkelerden 100 kısa filmin yarıştığı ve Türkiye’den seçilen tek film olarak Festival of the Nations Kısa Film Festivali’ne seçilen ’Azad’, sokağa çıkması yasak olan Kürt bir çocuğun hayatını anlatıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.