Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı yayınları, Karadeniz 4. Kitap Fuarı’nda büyük ilgi görüyor

Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı yayınları, bu yıl Samsun’da düzenlenen Karadeniz 4. Kitap Fuarı’nda büyük ilgi görüyor.Her kesimden okuyucu ve araştırmacıların ziyaret ettiği sergi, özellikle 19 Mayıs Üniversitesi Fen-Edebiyat...

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2018 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2018 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı yayınları, Karadeniz 4. Kitap Fuarı’nda büyük ilgi görüyor

Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı yayınları, bu yıl Samsun’da düzenlenen Karadeniz 4. Kitap Fuarı’nda büyük ilgi görüyor.

Her kesimden okuyucu ve araştırmacıların ziyaret ettiği sergi, özellikle 19 Mayıs Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim üyeleri ile öğrencilerinin uğrak yeri haline geldi. Kurumun yayınlarından olan Hacı Bektaş ve Mehmet Akif adlı eserlerin yazarı Remzi Özçelik de, 24 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’te söyleşi ve imza gününde okurlarıyla birlikte olacak.

Türk kültürü ve sanatına ilişkin akademik yayınlarıyla ön plana çıkan Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı, fuar boyunca kitaplarını yüzde 50 indirimli olarak satışa sunuyor.

Kurumun standını okuyucuların, 25 Şubat Pazar gününe kadar 10.00-19.30 saatleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaret edilebileceği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.