Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atakum’da güldüren gece

Atakum Belediyesi Ramazan Sokağı’nda sahne alan ünlü komedyen Yavuz Seçkin, ünlülere yaptığı göndermeler ve birbirinden güzel taklitleriyle kendisini izleyenleri gülme krizine soktu.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2017 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2017 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Atakum Belediyesi Ramazan Sokağı’nda sahne alan ünlü komedyen Yavuz Seçkin, ünlülere yaptığı göndermeler ve birbirinden güzel taklitleriyle kendisini izleyenleri gülme krizine soktu.

Atakum Belediyesi Geleneksel Ramazan Günleri kapsamında kurulan Atakum Ramazan Sokağında sahne alan ünlü komedyen Yavuz Seçkin, yaptığı espriler ve tiplemelerle, kendisini izlemeye gelenleri gülmekten kırdı geçirdi. Atakum Ramazan Sokağında gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında sahne alan ünlü komedyen Yavuz Seçkin, kendisini izlemek için alanı dolduran binlerce Samsunluya unutulmaz bir akşam yaşattı. Yaptığı espriler ve birbirinden komik tiplemelerle, 7’de 77’ye herkesin gönlünde taht kuran ünlü komedyen, Samsunlulara unutulmaz bir akşam yaşattı. Ünlü sanatçıların taklidini yaparak göndermelerde bulunan Yavuz Seçkin, ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu taklidi yaptıktan sonra, "Mustafa Topaloğlu’nu öyle bir taklit ediyorum ki, kendisi beni arayıp ’ben mi senim yoksa sen mi bensin’ diye sordu" dedi.

Kadir İnanır’a yaptığı bir telefon şakası sırasında yaşadığı korkuyu, "Ona telefon şakası yaparken yaşadığım korkuyu, hayatım boyunca yaşamadım" sözleriyle dile getiren Yavuz Seçkin, Acun Ilıcalı ile ilgili anılarından bahsederek, "Onun elinin değdiğinin meşhur olduğu dönemde, bana da elinin değmişliği vardır" dedi.

Gösterisini interaktif bir şekilde sürdüren Yavuz Seçkin, Erol Evgin, Soner Sarıkabadayı, Volkan Konak ve Cemil İpekçi taklitleriyle kırdı geçirdi.

Ünlü komedyenin sahne gösterisinin ardından kendisine teşekkür ederek, Ay-Yıldız işlemeli kabartma bir tablo hediye eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum ilçesinde kültürel ve sanatsal faaliyetlere son derece önem veriyoruz. Bu sanatsal faaliyetlerimiz çerçevesinde bu akşam kıymetli bir sanatçıyı şehrimizde ağırlamaktan mutlu olduk. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bolca güldüğümüz, çok keyif aldığımız bir akşam oldu. Katılım sağlayan ve alanımızı dolduran vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Ramazan ayı boyunca farklı etkinliklerle Atakum Ramazan Sokağında olacağız. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Ramazan ayının maneviyatını, Atakum ilçesinde en güzel halleriyle yaşıyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.