Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arjantinli Gitarist Rizzotto, Küçükçekmece’de

Barselona’da yaşayan Arjantin kökenli gitarist Guillermo Rizzotto, Küçükçekmece Belediyesi Müzik Akademisi öğrencileriyle Gitar Masterclass’ında bir araya geldi.Arjantin kökenli gitarist Guillermo Rizzotto, Küçükçekmece Belediyesi Müzik...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Barselona’da yaşayan Arjantin kökenli gitarist Guillermo Rizzotto, Küçükçekmece Belediyesi Müzik Akademisi öğrencileriyle Gitar Masterclass’ında bir araya geldi.
Arjantin kökenli gitarist Guillermo Rizzotto, Küçükçekmece Belediyesi Müzik Akademisi öğrencileriyle Gitar Masterclass’ında bir araya geldi. Gitar sanatçısı Guillermo Rizzotto’nun Müzik Akademisi öğrencileriyle gerçekleştirdiği gitar masterclass dersinde, Rizzotto öğrencilere Arjantin müziğini anlatarak, gitar sınıfı öğrencilerinin sorularını yanıtladı.
RİZZOTTO’NUN TÜRK MÜZİĞİ SEVGİSİ DİKKAT ÇEKTİ
Arjantinli sanatçı, öğrencilerle gerçekleştirdiği dersin ardından, Arpist Meriç Dönük ile keyifli bir konsere imza attı. Dönük ile birlikte ‘Yağmur Yağar Taş Üstüne’ adlı Karadeniz türküsünü seslendiren Rizzotto, katılımcılardan büyük alkış aldı. Konserde, sanatçının Türk müziğine olan sevgisi ve Türk müzikleri icra etmesi dikkat çekti.
Rizzotto, Arjantin müziğinden örnekler de sunarak, ‘Samba’ isimli eserini sahnelerken, konser sonunda da albümlerini imzaladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.