Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu Üniversitesi, İstanbul Flüt Topluluğunu ağırladı

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuvarı ile Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri ile yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin yer aldığı İstanbul Flüt...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuvarı ile Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri ile yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin yer aldığı İstanbul Flüt Topluluğu’nun düzenlediği flüt konseri, Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
Konsere Eskişehir Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay’ın yanı sıra çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. F. Lizst, A. Vivaldi, H. Mancini ve G. Verdi gibi birçok sanatçının eserlerinin yer aldığı konserde Barok Dönemden Klasik eserlere kadar çok çeşitli bir repertuar sunuldu.
Anadolu Üniversitesi olarak kendilerine sunulan şartlardan çok memnun odluklarını dile getiren Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayla Uludere, “Flütün bütün ailesine yer verdik. Kontrbaslı bir başka oluyor. Bu yönüyle Türkiye’de tek. Bütün düzenlemeleri ilgi çekecek şekilde sunmaya çalıştık. Dinleyicilerimiz geldikten sonra eminim ki başka konserleri de ziyaret etmeyi arzulayacaklardır. Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir’e seve seve tekrar gelmeyi isteriz. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.