Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi tiyatro topluluğu Sui Generis’e 2 ödül

Bu Yıl 16’ncısı Düzenlenen “direklerarası Seyirci Ödülleri” Eskişehir Değerlendirmesi Kapsamında, Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Tiyatro Topluluğu Olan Sui Generis, 2 Ödüle Değer Görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi tiyatro topluluğu Sui Generis’e 2 ödül
Bu yıl 16’ncısı düzenlenen “Direklerarası Seyirci Ödülleri” Eskişehir değerlendirmesi kapsamında, Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi tiyatro topluluğu olan Sui Generis, 2 ödüle değer görüldü.
Eskişehir Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül törenine, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen tiyatrocular katıldı. 2015-2016 Tiyatro sezonunu kapsayan değerlendirmeler sonucunda, Sui Generis Tiyatro Topluluğu oyuncularından Furkan Kavak ve Arife Çam, “Zoraki Tabip” adlı oyundaki rolleri ile “Direklerarası Seyirci Ödülleri” kapsamında Genç Yetenek Oyuncu ödülünü almaya hak kazandı.
Oyuncularla görüşen Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ufuk Aydın Sui Generis’e olan desteklerinin süreceğini belirterek, sanatçılara başarılar diledi. Oyuncular Furkan Kavak ve Arife Çam ise Sui Generis Tiyatro Topluluğuna ve Anadolu Üniversitesine teşekkürlerini iletti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.