Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aletheia - Açığa Çıkan İsimli Sergi Sanatseverlerle Buluşuyor

Sanatçı Doç.Dr. Bengisu Bayrak’ın Aletheia-Açıgˆa Çıkan isimli sergisi 28 Mayıs-2 Temmuz tarihleri arasında sanatseverlerle buluşuyor.Nis¸antas¸ı Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’nde Grafik Tasarımı Bölüm Bas¸kanı ve Ögˆretim...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sanatçı Doç.Dr. Bengisu Bayrak’ın Aletheia-Açıgˆa Çıkan isimli sergisi 28 Mayıs-2 Temmuz tarihleri arasında sanatseverlerle buluşuyor.
Nis¸antas¸ı Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’nde Grafik Tasarımı Bölüm Bas¸kanı ve Ögˆretim Üyesi olarak da görev yapan sanatçı Bayrak, pratigˆinde, neyin gerçek, neyin sahte oldugˆu konusundaki algıyla oynayarak, is¸lerini gerçek ve sahtenin üst üste çakıs¸arak bir tür zihin bulanıklıgˆını oluşturduğu bir alanda konuşlandırıyor. I·s¸lerin konuları veya ugˆras¸tıgˆı kavramlara göre kullanacağı materyale karar veren sanatçı, bu farklı materyalleri, hakikat, gerçeklik, sahtelik, zihin, zaman ve mekân temalarında birleştiriyor.
Ali Şimşek’in küratörlüğünde gerçekleşen sergi, 28 Mayıs tarihinden itibaren Karaköy’de bulunan Space Debris Art Galeri’de görülebilir.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.