Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksaraylının “Somuncu Baba Aşkın Sırrı” Filmi Heyecanı

1 Nisan’da vizyona girecek olan ve Aksaray’ın tanıtımına büyük katkı sağlaması beklenen Somuncu Baba Aşkın Sırrı filminin galasından sonra filmi merakla bekleyen Aksaraylıların heyecanı artıyor.Aksaray’ın önemli manevi değerlerinden...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
1 Nisan’da vizyona girecek olan ve Aksaray’ın tanıtımına büyük katkı sağlaması beklenen Somuncu Baba Aşkın Sırrı filminin galasından sonra filmi merakla bekleyen Aksaraylıların heyecanı artıyor.
Aksaray’ın önemli manevi değerlerinden biri olan Şeyh Hamid-i Veli hazretlerinin hayatını anlatan ‘Somuncu Baba Aşkın Sırrı’ filminin Aksaray Belediyesinin düzenlediği galasının ulusal medyada geniş yer almasının ardından Aksaraylıların filme olan merakı katlanarak artmaya devam ediyor. Filmin vizyona gireceği tarih olan 1 Nisan’a sayılı günler kalırken film için bilet alan vatandaşlar heyecanlarını aldıkları biletin fotoğraflarını sosyal medyada yayınlayarak paylaşıyor. Filme yoğun bir talep olmasının beklendiği Aksaray’da bir çok seans kapalı gişe olmuş durumda. Birçok sivil toplum kuruluşu, vakıf ve dernek film için bilet talebinde bulunarak üyelerine filmi seyrettirmeyi planlıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.