Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afyonkarahisar Mevlevi Konağında Şeb-i Arûs etkinliği yapıldı

Hz. Mevlâna’nın 745. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında Afyonkarahisar Mevlevi Konağında Şeb-i Arûs etkinliği düzenlendi.Afyonkarahisar Uluslararası Mevlevi Kültürünü Yaşatma Derneği dün akşam Mevlevi Konağında...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2018 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2018 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar Mevlevi Konağında Şeb-i Arûs etkinliği yapıldı

Hz. Mevlâna’nın 745. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında Afyonkarahisar Mevlevi Konağında Şeb-i Arûs etkinliği düzenlendi.

Afyonkarahisar Uluslararası Mevlevi Kültürünü Yaşatma Derneği dün akşam Mevlevi Konağında sema töreni ve dinleti etkinliği düzenledi. Etkinlikte pilav ve aşure ikramları oldu.

Hz. Mevlâna’nın 745. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri (Şeb-i Arûs) çerçevesinde yapılan programda Dernek Başkanı Hacer Aran, “Mevlevilikte 2 . büyük merkez olan Afyonkarahisar’da yıllarca dernek çalışmalarımızın arasında yer alan Vuslat Günü etkinliklerinde Mevleviler için kavuşma günü olarak Hz. Mevlana’nın hakka yürüyüşünün yıldönümünü kutladık. Mübarek olsun, Hak katında makbul olsun. Katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.