Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afgan Ve Global Müzik, Sanat Ve Kültür İkonları, Ariana Television 10. Atn Ödül Töreninde Sahne Alacak

Afganistan’ın ödüllü televizyon ve radyo programlarının önde gelen yayıncılarından olan Ariana Television Network (ATN), 5 Nisan 2016 Salı günü saat 17.00’de İstanbul Kongre Merkezinde (ICC) gerçekleşecek olan 10. ATN Ödül Töreninde...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afganistan’ın ödüllü televizyon ve radyo programlarının önde gelen yayıncılarından olan Ariana Television Network (ATN), 5 Nisan 2016 Salı günü saat 17.00’de İstanbul Kongre Merkezinde (ICC) gerçekleşecek olan 10. ATN Ödül Töreninde Afgan ve Uluslararası stüdyo sanatçılarından oluşan yıldızları ağırlayacak.
Törende, Ustad Mahwash, Ramshah Shifa, Ustad Gulzaman, Farhad Darya, Sediq Shubab, Amir Jan Sabori, Wahid Qasimi ve Mozhdah’ın da yer aldığı Afganlı müzik ikonlarının performansıyla Afganistan’ın ve bölgenin etkileyici ve sonsuz müzik mirası kutlanacak.
ATN kurucu ortağı ve Bayat Grup İdari İşler Amiri olan Bassir Bayat şu ifadeleri dile getirdi: "ATN Ödülleri, Afganistan sanatının ve kültürünün onurlandırıldığı dünyanın önde gelen forumlarındandır. Afgan kültürüne ve bölgesel kültüre İstanbul’da ev sahipliği yapılması, Türkiye ve Afganistan arasındaki dostane ve uzun vadeli ilişkiyi vurgulamakta ve paylaşılan sanat geçmişimizin dünyayı zenginleştirmeye devam edeceğine işaret etmektedir."
ATN,10. ATN ödül töreninin Afganistan, Türkiye ve dünya çapında çok sayıda uluslararası izleyici tarafından takip edilmesini bekleniyor. Bayat ifadelerine şunları ekledi: "Afgan ve dünya çapındaki izleyicilerimizin gücü ve ATN’nin Afganistan kültürel mirasının kabulü, korunması ve bu kültürel mirasa katkı sağlanmasına ilişkin misyonunun izleyicilerimiz tarafından desteklenmesi bizleri mutlu ediyor."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.