Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AFAD yeni sezonu açtı

Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği (AFAD), üyelerin fotoğraflarından oluşan ‘Ritim’ konulu sergiyle yeni sezonunu açtı.Alperen Akharman, A. Vahap Kelekçi, Birol Kıraç, Can M. Eren, Dilek Eren, Erkan Küçükkömürcü, Engin Macit, Esin Güvercin,...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2017 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AFAD yeni sezonu açtı

Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği (AFAD), üyelerin fotoğraflarından oluşan ‘Ritim’ konulu sergiyle yeni sezonunu açtı.

Alperen Akharman, A. Vahap Kelekçi, Birol Kıraç, Can M. Eren, Dilek Eren, Erkan Küçükkömürcü, Engin Macit, Esin Güvercin, Hakan Kısacık, Hakan Dayanıklı, Hasan Taslakcı, İbrahim Yılmaz, İlker Korkutan, Mehmet Değirmencioğlu, Mithat Aker, Mustafa İşler, Muhammet Doğantemur, Mustafa Şahin, Mürvet Rişvanoğlu, Osman Arsal, Selami Büyüknisan, Tahsin Sezer, Tuğran Yüce, Turgut Bağır, Veli İşisağ ve Zehra Gündoğan’ın fotoğraflarından oluşan sergide, büyük boy renkli, siyah beyaz 36 fotoğraf yer alıyor. AFAD merkezinde açılan sergi, 15 gün süreyle gezilebilecek.

AFAD Başkanı Tahsin Sezer, yeni sezona dolu dolu girdiklerini ifade ederek, "Hazırlıklarımızı tamamladık. 243 üyemizle Adana’nın şanına yakışır bir şekilde Adanalıya fotoğraf eğitimi verme çabasındayız. Sanatseverleri bu sezonda da her hafta bir etkinlikte buluşturacağız” dedi.

Yeni sezonda Temel Fotoğraf Eğitimleri ise 25 Eylül Pazartesi Saat 18.30 başlayacak. Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri haftada üç gün verilecek olan eğitimlerin sonunda gezi yapılacak ve sergi açılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.