Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AFAD Altın Kamera Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

Kısa adı AFAD olan Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği’nin 1990 yılından bu yana, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu adına yürüttüğü, Türkiye’de “Fotoğrafın Oskarı” olarak bilinen 22. Altın Kamera Fotoğraf Yarışması, 2 Ekim...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2016 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2016 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kısa adı AFAD olan Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği’nin 1990 yılından bu yana, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu adına yürüttüğü, Türkiye’de “Fotoğrafın Oskarı” olarak bilinen 22. Altın Kamera Fotoğraf Yarışması, 2 Ekim 2016 Pazar günü yapılan jüri değerlendirmesiyle sahiplerini buldu.
Seçici kurulun değerlendirmesi sonucu, üçlü kombinasyondan oluşan 14 katılımcının çalışması başarılı bulundu. Yarışmaya ülke genelinde bulunan 130 fotoğraf sanatı derneğinden 75 fotoğraf sanatçısının, siyah beyaz, renkli ve deneysel bölümlerde toplam 339 fotoğrafı değerlendirmeye alındı.
Ödül sıralaması olmayan, yalnızca başarı dalında ödül verilen yarışmanın, siyah beyaz baskı dalında; Fikriye Er, Nesrin Ateş, Raziye Kartal, Tuncay Doğruluk ve Veli İşağ başarılı bulundu. Renkli Baskı dalında ise; Ali Aslan, Fikriye Er, Hakan Kızmaz, Raziye Kartal ve Tuncay Doğruluk, kreatif dalda ise Raziye Kartal, Sıdıka Akbulut, Soner Bakır ve Tuğran Yüce başarı ödülünün sahipleri oldu.
Yarışmanın ödül töreni ve sergisi, aralık ayında gerçekleşecek olan geleneksel “13 Kare” etkinlikleri çerçevesinde yapılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.