Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Açıköğretim Sistemi Görme ve İşitme Engeliler Türk Halk Müziği Topluluğu’nun değerlendirme toplantısı

Açıköğretim Sistemi Görme ve İşitme Engelliler Türk Halk Müziği Topluluğu, 5 Mayıs 2017 günü vermiş oldukları konser sonrası bir değerlendirme toplantısı yaptı.Konsere yoğun katılımın ve gelen güzel yorumların değerlendirildiği...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Açıköğretim Sistemi Görme ve İşitme Engeliler Türk Halk Müziği Topluluğu’nun değerlendirme toplantısı

Açıköğretim Sistemi Görme ve İşitme Engelliler Türk Halk Müziği Topluluğu, 5 Mayıs 2017 günü vermiş oldukları konser sonrası bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Konsere yoğun katılımın ve gelen güzel yorumların değerlendirildiği toplantıda, topluluğun kurumsallaşması ve tek konser ile kalmayıp yılın belirli dönemlerinde farklı temalarda konserler düzenlemesi konusunda görüş birliğine varıldı. Topluluk üyeleri, gelen misafirlerinin ve gelemeyip haber kaynakları ve sosyal paylaşım ağlarından konseri takip edenlerin, Anadolu Üniversitesi ve Açıköğretim Sistemi’ne teşekkürlerini ilettiğini ve benzer konserlerin devamını beklediklerini iletti. Bu tür bir imkân sağlandığı için duydukları memnuniyeti dile getiren topluluk üyeleri, bu topluluğun kurulması ve kısa zamanda bu denli bir birlikteliğin sağlanmasında emeği olanlara şükran duyduklarını belirtti.

Toplantıda, Açıköğretim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan Kuş ve Fakülte Sekreteri Yrd. Doç. Dr. İlker Usta da hazır bulundu. Dekan Yardımcısı Kuş, “Öğrenci ve mezunların sistem içerisinde kalması için bu tür faaliyetleri desteklediklerini ve desteklerinin artarak devam edeceğini” belirtirken, Fakülte Sekreteri Usta ise “Sizler böyle güzel işler yapmaya devam ettikçe, yönetim olarak bizler her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplantı, karşılıklı fikir alışverişi ve temennilerle sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.