Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

6 ödüllü oyuna büyük ilgi

Bursa Devlet Tiyatrosu’nda 2015 yılının Ekim ayından itibaren sahnelenen ’Bana Mastika’yı Çalsana’ adlı oyun büyük ilgi görüyor.İzmir’in İkiçeşmelik adındaki Roman mahallesinde yaşayan olayları anlatan ve Ahmet Vefik Paşa sahnesinde...

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2017 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2017 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
6 ödüllü oyuna büyük ilgi

Bursa Devlet Tiyatrosu’nda 2015 yılının Ekim ayından itibaren sahnelenen ’Bana Mastika’yı Çalsana’ adlı oyun büyük ilgi görüyor.

İzmir’in İkiçeşmelik adındaki Roman mahallesinde yaşayan olayları anlatan ve Ahmet Vefik Paşa sahnesinde sergilenen oyuna tiyatroseverler büyük ilgi gösteriyor. Kapalı gişe oynamaya devam eden ve bu zamana kadar binlerce kişinin izlediği oyuna bilet bulunamıyor. Tiyatro dünyasının en usta ve bol ödüllü tasarımcılarını bir araya getiren 2 perdelik oyun, yaklaşık 3 saat sürüyor.

Kasım ayında 16’ncısı düzenlenen Direklerarası Seyircileri’nin oluşturduğu ’Halk Jürisi’, 2015-2016 Tiyatro sezonunda Bursa Devlet Tiyatrosu yapımı ’Bana Mastika’yı Çalsana’ oyununu altı ödülle taçlandırdı.

Oyunun yönetmeni Murat Atak, oyun yazarı Nilbanu Engindeniz, erkek oyuncu Orbay Sehlikoğlu, kadın oyuncu Ayşe Dinç, kostüm tasarımcısı Funda Çebi, koreograf Cihan Yöntem, Eskişehir’de gerçekleştirilen törende ödüllerini aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.