Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

50 yıllık tutkusunu 4. kişisel sergisiyle pekiştirdi

Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Mesleki Eğitim Fakültesi’nden mezun olarak 27 yıl öğretmenlik yapan 58 yaşındaki Hüseyin Sedat Özkök, 8 yaşından beri tutkunu olduğu fotoğraflar ile 4. fotoğraf sergisini açtı.Fotoğraf tutkunu ve amatör...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2017 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2017 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
50 yıllık tutkusunu 4. kişisel sergisiyle pekiştirdi

Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Mesleki Eğitim Fakültesi’nden mezun olarak 27 yıl öğretmenlik yapan 58 yaşındaki Hüseyin Sedat Özkök, 8 yaşından beri tutkunu olduğu fotoğraflar ile 4. fotoğraf sergisini açtı.

Fotoğraf tutkunu ve amatör fotoğrafçı olan 27 yıllık öğretmen Hüseyin Sedat Özkök, Edremit Körfezi’nde, gün batımlarını fotoğraflayarak bir sergi hazırladı. Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi’nin sergi salonunda 4. kişisel sergisini açan Özkök ilgi topladı. Edremit Kaymakam Vekili ve Havran Kaymakamı Şeref Aydın, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu ve çok sayıda davetlinin katıldığı sergi, 6 gün süreyle açık kalacak.

Gençlere tavsiyelerde bulunan Hüseyin Sedat Özkök, “Edremit’te doğdum. Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Mesleki Eğitim Fakültesi’nde öğrenim gördüm. 27 yıllık öğretmenim. 2 oğlum var. 8 yaşından bu yana fotoğrafla ilgileniyorum. Şu an 58 yaşındayım ve 50 yıllık bir fotoğraf merakı birikimim oldu. Bu açtığım kişisel 4. sergim oluyor. Edremit ve Havranlı dostlarıma gün batımı fotoğraflarımı sergiliyorum burada. Sergimde 32 fotoğraf yer alıyor. Fotoğraf evrenseldir ve gençlerimiz fotoğraftan ayrılmamalı. İlgisi olan tüm gençler mümkün olduğu her an fotoğraf çekmeli ve ufuklarını genişletmeli” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.