Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

35. Türkiye Kitap Ve Kültür Fuarı Açıldı

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyet İkinci Başkanı Mazhar Bilgin, "Terör sebebiyle Güneydoğu Anadolumuzda camilerimiz hedef alındı, kitaplarımız hedef alındı ve belki de dinimiz hedef alındı, varlığımız hedef alındı. Teröristler...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyet İkinci Başkanı Mazhar Bilgin, "Terör sebebiyle Güneydoğu Anadolumuzda camilerimiz hedef alındı, kitaplarımız hedef alındı ve belki de dinimiz hedef alındı, varlığımız hedef alındı. Teröristler tarafından bombalanan, kurşunlanan camilerimizden de bazı kareler ile fuara ek yaptık" dedi.
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından 1981’den beri Kocatepe Camisi avlusunda düzenlenen, Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı’nın 35’incisi açıldı. Fuara TDV Mütevelli Heyet İkinci Başkanı Mazhar Bilgin ve yaklaşık 70 yayınevi katıldı.
Fuarda aynı zamanda terörden zarar gören camiler ve dini kitapların fotoğraflarının bulunduğu "Terör Kurbanı Mabedlerimiz" konulu sergi de yer aldı.
Kur’an tilavetiyle başlanan açılışta bir konuşma yapan Bilgin, yayınevi temsilcileri ve çalışanlara teşekkür ederek, "35. Kitap Fuarımıza bir ilave yaptık. Malum Türkiye’nin en önemli sorunlarından olan terör sebebiyle Güneydoğu Anadolumuzda camilerimiz hedef alındı, kitaplarımız hedef alındı ve belki de dinimiz hedef alındı, varlığımız hedef alındı. Teröristler tarafından bombalanan, kurşunlanan camilerimizden de bazı kareler ile fuara ek yaptık" diye konuştu.
Bilgin’in konuşmasının ardından 35. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı’nın açılışı yapıldı.
Yazar, yayıncı ve okurların bir araya geldiği fuar her gün 11.00-24.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.