Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

246 Bir Kurtuluş Destanı’nın imza günü Düzce’de

Gazeteci-Yazar Osman Altınışık’ın ’Haberin Seyir Defteri’ ve ‘B’aşka Vakit Kalmadı’ adlı kitaplarının ardından 15 Temmuz ihanetinde verilen kurtuluş destanını kaleme aldığı “246 Bir Kurtuluş Destanı” adlı kitabının imza...

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2017 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2017 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
246 Bir Kurtuluş Destanı’nın imza günü Düzce’de

Gazeteci-Yazar Osman Altınışık’ın ’Haberin Seyir Defteri’ ve ‘B’aşka Vakit Kalmadı’ adlı kitaplarının ardından 15 Temmuz ihanetinde verilen kurtuluş destanını kaleme aldığı “246 Bir Kurtuluş Destanı” adlı kitabının imza gününde Düzce’de buluşuyor.

Gazeteci-yazar Osman Altınışık’ın hem gazeteci hem de yazar kimliğiyle şehit ve gazilerini hikayeleri üzerinden kaleme aldığı “246” okuyucuyla buluştuğu günden itibaren büyük ilgi gördü. Kitapta, 15 Temmuz gecesi vatana karşı canını feda eden kahramanların ve tanklara siper olan gazilerin hikâyeleri anlatılıyor.30 yıllık gazeteci Altınışık, ihanet girişiminin yaşandığı gecede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşları başkomutan olarak sokağa çağırdığı sözleriyle başlayan 246’yı, Türk milleti ve milli irade şehitlerine armağan etti.

Düzceli gazeteci-yazar Osman Altınışık Çarşamba saat 13.30 da Düzce Belediyesi Sergi Salonu’nda okurlarıyla buluşacak. Düzce Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek buluşmada Altınışık, kitabını imzalayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.