Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

21. tiyatro festivali başlıyor

Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali 21. kez Ankaralılarla buluşuyor. 18-28 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalde; 33 salon oyunu, 5 atölye çalışması ve 1 konferans yapılacak.Çankaya Belediyesinin de destekleyicileri arasında...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2016 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali 21. kez Ankaralılarla buluşuyor. 18-28 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalde; 33 salon oyunu, 5 atölye çalışması ve 1 konferans yapılacak.
Çankaya Belediyesinin de destekleyicileri arasında yer aldığı festivalin bu yılki onur ödülü sahibi usta sanatçı Tamer Levent olacak.
Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali 21. kez Ankaralılarla buluşuyor. Destekleyicileri arasında Çankaya Belediyesinin de yer aldığı festival, 18-28 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Festival kapsamında, 33 salon oyununun yanı sıra genç tiyatrocu adaylarına ulaşmayı amaçlayan 5 atölye çalışması ve ‘Sanatta Kadın İmgesi’ konulu konferans da yer alacak.
Önceki yıllarda Kerim Afşar, Genco Erkal, Yıldız Kenter, Erol Demiröz, Savaş Yurttaş, Haluk Bilginer gibi 20 tiyatro sanatçısına verilen ‘Festival Onur Ödülü’ ise bu yıl usta sanatçı Tamer Levent’e verilecek.
Festival programı
Ayrıntılı programına www.ankaratiyatrofestivali.org adresli internet sitesinden ulaşılabilen festivalde; Bir Delinin Hatıra Defteri, Bavul, Üç Kuruşluk Opera, Bir İsyancının Savunması, Ölü Ozanlar Derneği, Kuvayi Milliye gibi oyunların yanı sıra ritim atölyesi de yer alacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.