Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"15 Temmuz"un filmi çekiliyor

Yapımcı Sibel Aygün, 15 Temmuz darbe girişiminde gösterilen mücadelenin hak ettiği şekilde işlenmediğini belirterek, yeni çekecekleri filmle bu konunun hak ettiği biçimde anlatılacağını söyledi.Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2018 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2018 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"15 Temmuz"un filmi çekiliyor

Yapımcı Sibel Aygün, 15 Temmuz darbe girişiminde gösterilen mücadelenin hak ettiği şekilde işlenmediğini belirterek, yeni çekecekleri filmle bu konunun hak ettiği biçimde anlatılacağını söyledi.

Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı’nda yer alan Orka Çocuk Yayınları’nın konuğu olan yapımcı Sibel Aygün, Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminin yeterince anlatılmadığını ifade ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bilgisi doğrultusunda yeni bir film çekmek için hazırlıkların sürdüğünü söyledi.

Uluslararası festivallerde ödül almış 15 yabancı yönetmenle projenin hayata geçeceğini ifade eden Aygün, “Şu anda Cumhurbaşkanımızın bilgisi dahilinde film çalışmalarımız devam ediyor. Biz ülkemizde 15 Temmuz’u işleyemedik. İnşallah bu projede 15 Temmuz’u hak ettiği şekilde işleyeceğiz” dedi.

Filmde 15 Temmuz Kahramanı Ömer Halis Demir’i oynayacak olan oyuncu İsmail Akkuş ise 15 Temmuz’da Türkiye’nin milli gerçeğini nasıl yansıtacaklarına dair çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.